Ojojojojoj...

Ska snart ta och städa rummet, har äntligen blivit frisk! Sen ska jag´kanske gå ut och sola om jag orkar och sen ska jag väll upp till stallet och rida ;)

Imorrn är det skola då.. :( Skulle nog kunna haft ledigt en vecka till ;) Men, men, har inget mer att skriva så... hejdå! :)


http://twomabes.blogg.se/ <--- Min och Bellas blog... Kommer nog blogga mer där.. :)


Söööt häst <3 :)

:)

Orkar typ inte med två bloggar... Men ska försöka..

Är sjuk just nu.. Men har ingen blogglust typ, speciellt inte när det är fint väder ut. Inte för att jag har vart ute så mycket då.. Men var gick upp till stallet förut, ska upp dit sen igen :)


Slänger in några bilder ;)








Byebye :)

Sämst... -.-'

Sämst uppdatering, jag vet, men ska försöka blogga mer imorrn...

:P

Orkar igentligen inte blogg men jag har inget bättre för mig, så skriver lite iaf. Elr okej, jag måste plugga SO ockå men det kan jag kanska bra, inte huvudstäderna då men dom får jag väll gissa...

På idrotten idag så spelade vi bandy... Gick väll inte så jätte bra, men va ändå ganska kul :)
På fredag tror jag att vi ska ha rugby.. lr inte  riktig rugby då.. Hoppas det blir tjejer mot tjejer! Annars tänker inte jag spela xD

Ska nog upp till stallet nu kom jag på..



YEEEEEEEES :D

Okej, bara så ni vet, jag är jätte glad nu! Äntligen är mitt ljud fixat! Efter några smärtsamma veckor utan musik så kan jag äntligen lyssa igen ;)

Sitter och diskuterar med Bella om vi ska ha en blogg tillsammans? Tror nog det blir så :P

Men ska nog ta och plugga lite nu så, godnatt :)

Sooool!

Har precis kommit hem från stallet, red barbacka, det var så himla skönt väder ut! Sen lät vi hästarna gå ut igen, så dom får vara ut väldigt länge nu. Skolan var väll som vanlit, den brukar va som vanligt. Vet inte om jag orkar skriva så mycket mer...

Vi har matte prov på onsdag, en spanska läxa tills på onsdag också och kunna en europa karta tills på torsdag, man ska kunna placera ut alla länder i europa och vilka huvudstäder dom har -.-' Sjukt jobbigt, men våran lärare kanske är så snäll så att vi bara tar halva kartan den här veckna och nästa halva nästa vecka ;)

Det var skolan... Ska se om jag kan hitta några bilder? :P



Känner så om mitt rum just nu.. ;)


HAHA xD Söta vi ä ? (a'

Godnatt :)

Orkar inte blogg mer idag, städade ut lite bland kläderna oså, borde ha pluggat också, men orka inte -.-


Så God Natt ;)


Baka :D

Ska nog gå ner och baka kladdkaka nu, så får se om jag bloggar mer sen.. tror nog jag gör det ;)


Veckans blogg ;)


http://agges.blogg.se/

Kläderna ;)

Elr, några av dom iaf, hittade ingen bild på klänningen från JC och ingen bild på shortsen från H&M...



Ring, 59 :- Indiska


Jumpsuit, lr vad det heter? xD Gina Tricot, 149:-


Linne, H&M 99:-

Så det var det ;) Får se om jg bloggar nått mer senare :)


Linköping (y'

Som rubriken säger, så var jag i linköping idag, handlade en ring, ett linne, ett par shorts, en klänning och en jump suit ;) Får se om jag hittar bilder, elr tar kort på grejerna.. Vet inte om jag orkar ta kort och lägga in dom på datorn..

Blev bara ett snabbt inlägg nu, lovar att blogga mer sen :)

Helg (y'

Äntligen helg, bara jag som tycker att allt går för fort elr? Det va ju nyss måndag och nu äre fredag!? Usch snart äre sommarlov och bara två år kvar med bästa klassen :( Okej, sommarlovet längtar jag till då!


Måste bara säga att jag ÄLSKAR musik! Sjukt rolig lektion idag, fick spela bas! :D Skulle viljat spela synth (stavning?) men "hann" inte... Nästa gång kanske jag får göra det...?

För er som inte vet vad jag pratar om, så kan jag säga att vi håller på och "spela i band" på musiken. En spelar bas, en spelar elgitarr, en spelar trummor, två spelar synth och två sjunger. Idag så spelade vi " Born this way" ;D Och nästa gång sa vår musik lärare att vi skulle byta låt... Hoppas det blir en lika bra som "born this way" och lika lätt att spela..

Förövrigt är det väll bra med mig ;) Det blåser kanska mycket här... Inte så roligt, men får hoppas på att det blir bättre väder snart!


Ah, så brukar det va för mig ;)

Diiiiisk...

Rubriken fick bli "Diiiiisk..." för att jag diskade idag i skolan -.- Det är en grej som alla elever får göra.. Man ska sopa lite i skolan också men hittade inte vaktmästaren så det blev inget av det ;)

Eftersom jag diskade så blev det en kanska lungn dag, satt och läste hela svenska och engelska lektionen.. och studietiden ;) Blev ganska mycket läsning idag...?

Sen har jag lagt över bilder från mobilen till datorn, så kommer nog lägga in några bilder sen.. lr ganska många! lr... om jag orkar xD

Okej, tror nog inte jag har så mycket mer att skriva om så slänger nog in några bilder nu :P










Okej, orkar inte lägga upp fler bilder nu... så hejdå :)


♥ Citat ♥

lr vad man ska kalla det ;)




Klääder ♥♥

Har kollat runt liite på kläder som jag vill ha ♥






Tryck på bilderna för att se dom större ;)


:D

Skolan va väll okej idag,

Började med idrott, spelade bandy typ hela lektionen..

SO, hade dansken så satt med bella och millan och gjorde nån kart elr nått sånt -.-

Spanska, satt först lite i datasale och sen gjorde vi läxförhör och tränade på olika djur namn... :P

Sist hade vi matte, gjorde diagnosen och så..

Det va lite kort om min dag ;) Ska se om jag kan fixa ihop nått mer inlägg snart :P




mm, kände för en bild... xD


Baaaad!

Idag var vi och badad... Gick väll bra, bättre än jag hade väntat mig.. Klarade att simma OCH hämta dockan :o Super glad över att jag lyckades dyka ner till dockan utan att drunkna själv xD

Sen när vi kom tillbaka till skolan så hade vi bara matte och så slutade vi en halvtimme tidigare, gillar inte att sluta tidigare, man måste vänta så länge på att bussen ska komma :(

Sitter och pluggar lite spanska nu, hade glosor tills imorrn som jag hade glömt bort ;P Så nu har jag pluggat in dom och kan dom ganska bra ;D

O imorrn äre kortdag, tror nog att jag kanske bloggar mer då, typ lägger in dagens citat och hiss och diss och lite sånt ;)

Men ska ta och se om jag kommer ihåg spasnka orden nu :P Bye (L'

Jao :)

Har inte gjort så mycket idag.. mest suttit framför datan :P Ska nog upp till stallet sen och rida lektion, tror det blir dressyr..

Kanske ska ta och städa iordning lite också...? Annars blir det väll bara att ha tråkigt :/ Ljudet fungerar fortfarande inte.. -.-' Måst ta och fixa det snart!

Juste, vi har ju matte läxa också -.-' Ska nog ta och fixa den också.. Det går nog snabbt, hoppas jag iaf ;)

Och vädret är fortfarande tråkigt, ser ut som om det ska börja regna snart... Bara det inte börjar blåsa så gåre nog bra :) Men kolla! Solen kom fram nu! :D




Sant? ;)

Okej då ;)

Hade inte tänkt att blogga idag, har inget blogghumör, men kan kanske ändå tvinga mig att skriva lite ;)

Igår åkte jag till millan och sov över där, vi var typ barnvakt och kollade på film :P roligt :D

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska skriva mer... Kanske ett citat elr nått? :P Nee vet faktiskt inte en bild?


Okej en bild blev det visst inte -.-' Det går inte att ladda upp nån -.-' Men ao får väll se om jag kan hitta nått citat? :P

Okej har kollat lite på citat, och hittade ett som jag bara var tvungen att ta (och jag hoppas att varken bella elr millan inte ser det här xD)

Latinskt:

Quantum materiae materietur marmota monax si marmota monax materiam possit materiari?

 -- "Hur mycket trä skulle ett murmeldjur hugga om ett murmeldjur skulle hugga trä?"

(På engelska: "How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?")

Om ni har tråkigt, prova att säga "How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?" Så snabbt ni kan, gjorde det på engelskan, var nästan omöjligt xD

Hitta ett till:

Maior e longinquo reverentia
-- "På avstånd är allt vackert" (Cornelius Tacitus annaler 1,47)


Så, nu ska jag göra nått annat :P





RSS 2.0